Portfolio

Foto's zeggen soms meer dan duizend woorden. Daarom vindt u in dit portfolio een aantal recente projecten van SEMM Concepts.

“Zonder SEMM” en “met SEMM”

Tegen het einde van 2015 willen wij ook met andere cases gaan werken. In deze cases willen wij laten zien hoe een opdrachtgever eerst aan beurzen deelnam en welke verbeteringen door SEMM Concepts zijn uitgevoerd. Met dit soort cases willen wij nog duidelijker maken dat u bij u SEMM Concepts voor hetzelfde budget een beter ontwerp én meer stand krijgt.

Testimonial - Bioness Europe BV Zwijndrecht NL

Vanaf 2014 hebben wij de op- en afbouw van onze beurzen en productpromoties uitbesteed aan SEMM Concepts. Met name omdat aan de installatie voor (tijdelijke) productpresentaties van ons Vector Gait & Safety System hoge technische- en veiligheidseisen worden gesteld. Gezien de omvang en de complexiteit van het systeem vertrouwen wij de planning, het transport en de op- en afbouw graag toe aan SEMM Concepts.

Inmiddels zijn productpresentaties verzorgd in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland en Zwitserland.Met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een hoge mate van betrouwbaarheid hebben we in SEMM Concepts een uitstekende partner voor onze evenementen!

Cees Zuiderwijk - General Manager en Vice President - Bioness Europe B.V.

Referenties