De zekerheid van het beste ontwerp

Een stand ontwerpen is een vak apart. Dat doen wij daarom niet alleen.

Om tot het beste ontwerp te komen werken wij intensief samen met professionele ontwerpers. Jarenlange ervaring leert daarbij dat ontwerpers vaak vooral oog hebben voor architectonische en esthetische aspecten (vormentaal, kleuren en dat soort zaken). Soms verliezen ze uit het oog dat een stand meestal een commercieel doel dient. Ontwerpers hebben daarnaast weinig ervaring met het reilen en zeilen op een stand tijdens de beurs.

Wij hebben deze praktische ervaring wel! Bovendien kennen wij de meeste beurshallen in West-Europa niet van een plattegrond, maar omdat we er zelf zijn geweest. Wij voegen onze praktische kennis van beurzen daarom samen met de kennis van een professionele ontwerper.

Door deze aanpak krijgt u een ontwerp dat werkt.

Kleine stands

Wij horen vaak dat opdrachtgevers met een kleine stand bij de meeste standbouwbedrijven weinig aandacht krijgen.

Dat is bij ons niet het geval. Sterker nog, opdrachtgevers met een “kleine” stand nemen bij ons een bijzondere plaats in. Voor dit soort stands hebben wij namelijk een bijzonder concept ontwikkeld.

Kleine(re) stands hebben vaak een “13-in-een-dozijn”-karakter omdat gebruik wordt gemaakt “van een systeemstand van de beurs”. Deze bestaan vaak uit witte kunststof wanden met een aluminium rand, met onooglijke tapijttegels op de vloer en sfeerloos — soms zelfs versleten — meubilair. Posters kunnen vaak alleen met tape tegen de wanden worden geplakt.

SEMM heeft een concept ontwikkeld waarmee u ook met een kleine stand in positieve zin kunt opvallen — zonder dat dit veel meer geld kost. In plaats van een standaardstand krijgt u van ons een stand met een individueel ontwerp en een uitstraling welke aansluit bij de visuele identiteit van uw bedrijf.

Standverlichting!

Vaak wordt de verlichting van de stand uit het oog verloren.

Omdat zowel de ontwerper als de standbouwer er te weinig vanaf weet, is het onderwerp een ondergeschoven kindje. Resultaat: soms te veel licht en vaak te weinig licht. Slechts zelden is de verlichting van een stand daardoor “perfect”. Omdat wij vinden dat verlichting een cruciaal onderdeel van uw stand is, houden wij bij het ontwerpen vanaf het begin nadrukkelijk rekening met de verlichting. Niet te veel en niet te weinig.

U wilt een nieuw ontwerp?

Wij vinden het leuk als u ons uitdaagt!

Zoveel mogelijk waarde uit een budget halen. Dat is wat wij willen doen. Daag ons daarom uit en vraag ons om een ontwerp te maken voor uw volgende beursdeelname.

Meer informatie? Als u meer informatie wilt over het laten maken van een ontwerp, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen (bijvoorbeeld via +316 491 097 40).